.
Κολυμπήθρες
Χρυσή ακτή
Πούντα
Αλυκή (Νάουσα)
Πίσω Λιβάδι
Σάντα Μαρία
Λογαράς
Αμπελάς
Αγία Ειρήνη
Κριός
Λάγγερη
Μοναστήρι
Άγιοι Ανάργυροι
Δελφίνι
Μαρτσέλο
Παραλία Πιπέρι: Μόλις 400 μέτρα από τα διαμερίσματα Χαρούλα, αγκαλιάζει τις αυλές των σπιτιών και βρέχει τα τραπέζια των μεζεδοπωλείων. Ιδανική για μικρά παιδιά ώστε να είναι υπό την εποπτεία σας όσο απολαμβάνετε τον καφέ ή το φαγητό σας. Έχει κρυστάλλινα νερά και μπορείτε να ψαρέτε ή να κάνετε καταδύσεις.
Νάουσα: Η κοσμοπολίτικη Νάουσα με το υπέροχο γραφικό της λιμάνι με τα ψαροκάικα και τα πλακόστρωτα σοκάκια της, θα σας μαγέψει.

Παρόλη την έντονη νυχτερινή ζωή, δεν έχει διαβρωθεί το παραδοσιακό της ύφος και διατηρεί το άσπρο κυκλαδίτικο χρώμα της.Θα βρείτε αξιόλογα μνημεία αλλά και εξαιρετικές παραδοσιακές γωνιές να θαυμάσετε.
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Πάρος Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Πάρος Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Πάρος
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΑΡΟΥ
ΠΑΡΟΣ, ΝΑΟΥΣΑ - ΧΑΡΟΥΛΑ APARTMENTS

Στη Νάουσα της Πάρου, τα Χαρούλα Apartments βρίσκονται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά μέρη στον κόσμο. Η πανέμορφη Πάρος είναι το φωτεινότερο νησί των Κυκλάδων.
Η Πάρος, με τη γραφικότητα του τοπίου, το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και το εκτυφλωτικό λευκό, ζει σήμερα με την ιστορία των λαμπρών πολιτισμών, την ευγένεια των κατοίκων του και τις δαντελένιες ακρογιαλιές καταμεσής στα Κυκλαδονήσια.
Ο καιρός στην Πάρο Live
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Χαρούλα Πάρος
Haroula Apartments Νάουσα Πάρου
Copyright 2012 © Haroula Apartments, Πάρος, Νάουσα - ΜΗΤΕ: 1144Κ122Κ0503701 - WebElan Design